Tisztelt Öregdiákjaink!

 

Mint korábbi tájékoztatóinkban jeleztük, két programot indítunk el a gimnáziumban, a 70. tanévben.

Az elmúlt napokban az iskolában tanító öregdiákok megalapították az Öregdiák Klubot, amihez bárki csatlakozhat egykori tanítványaink közül. Jelentkezni az eszegimi@gmail.com címen lehet a jelentkezési lap elküldésével, amelyben az elérhetőségek megadásával - a tárgyban „öregdiák klub” feltüntetésével - érvényessé válik a jelentkezés. Telefonon  (44-502-623) is  lehet jelentkezni.

Az éves tagdíj 1000 Ft, ill. rendezvényeinkhez egyéb támogatásokat, felajánlásokat is elfogadunk. A számlaszám: 11659000-06569900-59000005 vagy személyesen befizethető a titkárságon is.

A klubtagok  tagsági oklevelet kapnak, ill. felkerülnek egy levelezőlistára, amelyben rendezvényeinkről és a honlapon található újdonságokról tájékoztatjuk őket.

 

Első programunk, amelyre szeretettel várjuk volt diákjainkat is, az Eszés Klub első rendezvénye, melyen Fodor István úr, az Ericsson Magyarország alapító vezérigazgatója lesz a vendégünk. 2016. december 1-jén 14.00-15.30 között  - egy mostani diákunk bemutatkozását követően -  kerül sor egy előadásra és egy kötetetlen beszélgetésre Fodor úrral.

Ezt követően a Szatmári Kistérségi Tehetségsegítő Tanács éves beszámolója következik, az érdeklődőket ezen is szívesen látjuk. Itt tájékoztatást adunk az ebben az évben elvégzett munkánkról, a tehetségsegítés járási helyzetéről és terveinkről.

Jelentkezési Lap: